CASA di BIANCA

Casa di Bianca, Toscaans huis

Casa di Bianca, een droom wordt werkelijkheid

Casa di Bianca Over Casa di Bianca

Casa di Bianca is ontstaan uit de liefde voor Italië en ambachtelijk vervaardigde producten van authentieke materialen. Tegenwoordig is er zoveel massaproductie- en consumptie, dat wij met Casa di Bianca terug willen naar unieke veelal handgemaakte producten van natuurlijke materialen.

De collectie bestaat uit originele Terracotta producten uit Impruneta. Denk hierbij onder andere aan mooie potten, kruiken, schalen en muurplaten. In de webshop is een range van producten met zorg en liefde samengesteld. Wanneer u het assortiment bekijkt, wordt u vanzelf aangespoord om uw tuin met een of meer producten te verfraaien. De afgelopen jaren heeft Casa di Bianca aan veel liefhebbers in Nederland en België mooi terracotta uit Impruneta geleverd. Steeds meer tuinen worden opgefleurd met ons authentieke terracotta. Breng de Italiaanse zomer naar uw eigen omgeving en geniet van het mooie Toscaanse leven.

 

 

halfronde terracotta potpotterierechthoekige terracotta bakkendonkerbruine terracotta schaalterracotta kruikenterracotta waterspuwerpotteriedecoratieve terracotta pot

Copyright 2009 © Casa di Bianca