CASA di BIANCA

Casa di Bianca, Toscaans huis

Casa di Bianca, een droom wordt werkelijkheid

Casa di Bianca Over Casa di Bianca

Casa di Bianca is een jonge onderneming die alweer voor het 5e jaar voor de liefhebbers van creatieve produkten mooie aanbiedingen heeft. Casa di Bianca is ontstaan uit de liefde voor Italië en ambachtelijk vervaardigde producten van authentieke materialen. Tegenwoordig is er zoveel massaproductie- en consumptie, dat wij met Casa di Bianca terug willen naar unieke veelal handgemaakte producten van natuurlijke materialen.

De eerste productserie die aangeboden wordt zijn originele Terracotta producten uit Impruneta. Denk hierbij onder andere aan mooie potten, kruiken, schalen en muurplaten. In de webshop is een range van producten onder "Terracotta di Bianca" met zorg en liefde samengesteld. Wanneer u het assortiment bekijkt, wordt u vanzelf aangespoord om uw tuin met een of meer producten te verfraaien. De afgelopen jaren heeft Casa di Bianca aan veel liefhebbers in Nederland en Belgie mooi terracotta uit Impruneta geleverd. Steeds meer tuinen worden opgefleurd met ons authentieke terracotta. Breng de Italiaanse zomer naar uw eigen omgeving en geniet van het mooie Toscaanse leven.

Onder "Bianca Decorativa" verkoopt Casa di Bianca sieraden en sjaals die perfect aansluiten bij de sfeer die wij willen uitstralen.

 

halfronde terracotta potpotterierechthoekige terracotta bakkendonkerbruine terracotta schaalterracotta kruikenterracotta waterspuwerpotteriedecoratieve terracotta pot

Copyright 2009 © Casa di Bianca