CASA di BIANCA

Nieuws

Leuke weetjes

Casa di Bianca Nieuws
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Het laatste nieuws over Casa di Bianca willen wij u natuurlijk niet onthouden. Leuke weetjes, aanwezigheid bij evenementen en publicaties in de media worden in deze rubriek opgenomen. Ook verwijzen wij u graag naar interessante websites. Kijk voor meer informatie onder de submenu's van Nieuws of klik op onderstaande links;

Evenementen

Links

Het laatste nieuws:

Nieuwe voorraad Impruneta terracotta
de nieuwe bestelling is binnen! Casa di Bianca heeft de voorraad aangevuld met nieuw terracotta, naast de bekende basis serie potten zijn een aantal nieuwe modellen toegevoegd. Interesse? Bezoek ons tijdens de "Salvia en Prairie plantendagen" bij Kwekerij Bastin of neem contact met ons op.

Casa di Bianca met Impruneta terracotta in het nieuwe boek "De 1000 tinten van Toscane"
onlangs is het nieuwe boek van Saskia Balmaekers over Toscane verschenen, natuurlijk mocht het Impruneta terracotta hierin niet ontbreken. Bianca heeft samen met Saskia het hoofdstuk over ons mooie terracotta uitgewerkt, een hele eer! Een mooi boek dat zeker is aan te bevelen. Kijk tevens op de website "Ciao tutti" van Saskia, hierop zijn heel veel leuke wetenswaardigheden over Italie te vinden!

Sieraden en sjaals nieuw in het assortiment
sinds kort levert Casa di Bianca ook mooie sieraden en sjaals. Een leuke aanvulling welke onder Bianca Decorativa in de winkel is opgenomen. Kijk eens naar onze oorbelllen, armbanden en ringen. Goede kwaliteit voor een leuke prijs. De collectie wordt regelmatig vernieuwd.

Artikel over Impruneta in "De Smaak van Italie"
in editie 3 van het "De Smaak van Italie" magazine staat een mooi en interessant artikel over Impruneta en haar ambachtelijk vervaardigde terracotta. Uiteraard met een verwijzing naar Casa di Bianca als leverancier. Wij kunnen aanbevelen om deze editie te kopen, veel leesplezier als voorbereiding op de vakantie in Toscane. Kijk ook even op pagina 87 voor onze advertentie!

Evenementenkalender
onder het menu Evenementen zijn de evenementen waar Casa di Bianca aanwezig zal zijn opgenomen. De kalender wordt regelmatig aangevuld, dus kijk geregeld even voor een update. Zet ze in de agenda en kom eens langs, je bent van harte welkom!

Sfeerfoto's op de site
onder het menu Terracotta di Bianca is een nieuw menu-item toegevoegd; sfeerfoto's. Een diapresentatie van een aantal terracotta producten voor binnen toont de mogelijkheden. Een leuke sfeerimpressie. Met name de nieuwe serie schalen zijn prachtig; niet alleen Toscaans terracotta in de tuin maar dus ook in de herfst op tafel!

Opening Culitalia
op zondag 19 september opent de Italiaanse specialiteitenwinkel Culitalia haar deuren. Een groot assortiment Italiaanse producten zoals pasta, olie, pesto en wijn wordt door hen aangeboden. Ook is het terracotta van Casa di Bianca in het assortiment opgenomen. Een bezoek aan deze gezellige en echt Italiaanse winkel is zeker de moeite waard! Culitalia; Lindenlaan 26, 6301 HB Valkenburg aan de Geul.

Schalen zonder gat
ze zijn binnen! wij kunnen de gehele serie schalen nu ook leveren zonder afwateringsgat. Deze schalen zijn niet alleen in de tuin te gebruiken maar staan ook erg mooi op tafel. Bijvoorbeeld gevuld met herfst attributen zoals eikels, denneappels en kastanjes, gevuld met water en bloemen of een waterplant of voorzien van een kerstversiering.

Nieuw verkooppunt; Kwekerij Bastin te Aalbeek
trots kunnen wij melden dat de bekende Mediterrane Kwekerij Bastin ons terracotta in het assortiment heeft opgenomen. Het handgemaakte terracotta past heel goed bij de Mediterrane planten. Voor degene die de kwekerij al kende zal de combinatie geen verrassing zijn. Ga zeker eens kijken bij deze gezellige kwekerij! Kwekerij Bastin; Nieuwenhuysstraat 29, 6336 XV Aalbeek (Hulsberg, Nuth).

Wijnkoelers
voor de levensgenieter ideale wijnkoelers voor binnen en buiten. Deze houden uw wijn of rose heerlijk koel. Te vinden onder het menu "wijnkoelers".

 

halfronde terracotta potpotterierechthoekige terracotta bakkendonkerbruine terracotta schaalterracotta kruikenterracotta waterspuwerpotteriedecoratieve terracotta pot

Copyright 2009 © Casa di Bianca