CASA di BIANCA

Terracotta di Bianca

Fantastisch mooi Italiaans terracotta

Casa di Bianca Terracotta di Bianca

 

Over Terracotta di Bianca

Casa di Bianca heeft al een tijd een grote passie voor Italië, die zich uit in de jaarlijkse vakanties in Italië, voorliefde voor de echte Italiaanse keuken en lifestyle. Het bezoeken van diverse potterieën in Toscane en omgeving is daarbij een steeds terugkerend iets. Na elke vakantie werd er voor onszelf, vrienden en bekenden terracotta meegenomen. Op een warme zomerse dag rees het idee om iets met deze passie te doen, om een stukje Italië naar Nederland te halen. Na het bezoeken van diverse leveranciers en het uitzoeken van een assortiment is Casa di Bianca en daarmee Terracotta di Bianca geboren.

Terracotta di Bianca importeert rechtstreeks het mooiste terracotta uit Italië. De hele collectie komt uit Impruneta, het hart van de "cotto fiorentino". Impruneta ligt in Toscane vlakbij een van de mooiste kunsthistorische steden van Italië; Firenze. De uitstraling van Impruneta terracotta is mooi, exclusief en daarmee een echte investering voor de toekomst. Het natuurlijke patina maakt onder invloed van de seizoenen het terracotta nog mooier. Casa di Bianca heeft direct contact met de producenten van het terracotta, we kennen hun werkplaats en weten precies waar de produkten vandaan komen.

De collectie omvat onder andere potten, kruiken, vazen, schalen, zuilen, bronnen, waterbakken en beelden, allen winterhard en dus zeer goed bestand tegen de Hollandse winters. De verschillende producten zijn in tal van afmetingen en varianten leverbaar. Elk product is handgemaakt, daardoor uniek, en voorzien van een kwaliteitsstempel en certificaat. Neem uw tijd en maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Naast de producten die u in de catalogus vindt, kunnen er persoonlijke, speciale en individuele opdrachten uitgevoerd worden. Met de terracotta van Terracotta di Bianca wordt uw tuin omgetoverd tot een stukje Toscane in eigen land.

Alle terracotta wordt zorgvuldig verpakt om zonder beschadigingen te worden afgeleverd. Indien u iets specifieks zoekt dat niet op de site wordt aangeboden stuur dan even een mail met een goede omschrijving van hetgeen u zoekt. Terracotta di Bianca zal dan haar uiterste best doen om een passend product te vinden.

 

halfronde terracotta potpotterierechthoekige terracotta bakkendonkerbruine terracotta schaalterracotta kruikenterracotta waterspuwerpotteriedecoratieve terracotta pot

Copyright 2009 © Casa di Bianca